AKTIVITERNA UNDER VÅREN 2017

East Side Stories aktiviteter under våren

Vi började med våra aktiviteter streetdance, sång och teaterträning på Multiteket på Drottninghög i början på mars.

Barn och ungdomar från stadsdelarna Drottninghög, Dalhem och Fredriksdal har kommit på aktiviteterna men det har även kommit personer från andra delar av stan.

Vi drog kort därpå igång en skrivarverkstad på Kulturpunkten på Dalhem.

Deltagarna på skrivarverkstan har varit från projekt Stadsdelsmammor.

Våra pedagoger under våren har varit Moa Söllgård i streetdance, Rayam Al Jazairi som teaterlärare, Anna Hiltunen som sångpedagog och Jonas Bergh som skrivpedagog. Vi har även samarbetat med Helsingborgshem i arbetet att skapa årets Konstplank på Drottninghög. I år har elever från områdets tre skolor skapat temat ”Respect Grl Pwr” tillsammans med grafittikonstnär Niki Cervin. East Side Stories har även gjort ett samarbete med Cirkus Cirkör med deras projekt Cirkus Hoppet där Clowner utan gränser och Cirkör har cirkusträning och föreställningar på asylboende och HVB hem. Den 20 maj på Drottninghögsdagen visar vi upp ett urval av vårens aktiviteter samt gästas även av några professionella aktörer inom musik och dans. Våra medarbetare under våren har förutom våra fantastiska pedagoger varit kursassistenterna Leila Maarfavi och Mohamed Yusuf.Vi har även en ny medarbetare som heter Sulaiman Muhanna och har stor erfarenhet av media, film och bild.

Missa oss inte den 20 maj på Drottninghögsdagen kl.11.45 i tältet vid Drottninghögsbadet.

Vi samarbetar med Fritid Helsingborg, Helsingborgshem, Idé A, DrottningH, Stadsledningsförvaltningen, Rekrytera och Stadsdelsmammor 2.0 och Café Välkommen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *